Voorbeelden bursalen

Door de jaren heen zijn er al vele studenten jou voorgegaan. Lees hier hun ervaringen en bekijk een filmpje over de student en zijn of haar buitenlandse studie.

Zina Monteiro

MA Cultural and Critical Studies

Zina heeft Sociaal en Cultureel Werk gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. De studie was heel praktisch. Zij miste de theoretische onderbouwing. Door de VSBfonds Beurs kan ze zich nu verder ontwikkelen.

Abdel Moussa

EMLE European Master in Law & Economics

Na zijn studie Rechten & Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, wist Abdel dat hij verder wilde op dat snijvlak tussen Economie & Rechten. Hij vond de European Master Law & Economics, onderdeel van het prestigieuze Erasmus Mundus programma van de EU, èn werd aangenomen. Na de Erasmus Universiteit waar alles ‘nieuw’ en modern is, studeert hij nu aan de oudste universiteit van Europa.

Marijn Verdult

MSc Wind Energy

Marijn is helemaal gefascineerd door windmolens en windenergie. Na zijn bachelor Technische Natuurkunde aan de TU Delft wil Marijn graag de overstap maken naar een veel meer toegepaste kant van zijn vak. De expertise op het gebied van de windenergie vond hij in Denemarken. In dat land is veel ervaring met het opwekken van windenergie en dat merk je terug in het niveau van de opleiding en van de studenten in zijn jaargang.

Ama Koranteng-Kumi

Postgraduaat Corporate Communications

Voor Ama is de vraag ‘Hoe verhouden wij ons tot elkaar?’ wat het communicatie vak boeiend maakt. Ze ging naar Brussel om verder te studeren na haar opleiding aan de Hogeschool Inholland en zich inhoudelijk verder te specialiseren in het communicatievak, maar het heeft haar zo veel meer geleerd en zo veel nieuwe dingen gebracht! Een nieuw netwerk, zelfvertrouwen en een groot gevoel van vrijheid.

Tim Zandbergen

MSc International & World History – Dual degree: Columbia University – NY – USA en London School of Economics – UK – VSBfonds Beurs 2013

Tim heeft al jong geleerd dat de wereld zich niet aan hem zal aanpassen, maar dat hij zich aan de wereld zal moeten aanpassen. Met zijn beperking betekent dit dat hij altijd extra hard heeft moeten werken.

Isabelle Kniestedt

MSc Digital Games, Game Design & Analysis – University of Malta – Malta – VSBfonds Beurs 2015

Isabelle heeft eerst een Bachelor International Game Architecture & Design gehaald aan NHTV en daarna een Master Animatie aan Avans – Akademie voor Kunst & Vormgeving St Joost. Deze master in Malta voegt iets toe en verbindt deze twee opleidingen.

Bob Vernooij

MSc Conservation Biology – Manchester Metropolitan University – UK – VSBfonds Beurs 2015

Bob weet heel duidelijk wat hij met zijn leven wil doen; het beschermen van de natuur. Na zijn studie dier- en veehouderij aan Hogeschool Inholland wilde hij zijn kennis van de natuur verbreden en zijn idealisme een betere wetenschappelijke onderbouwing geven.

Emily Mens

PgDip/MSc Speech & Language Therapy – Queen Margaret University, Edinburgh – Schotland, UK – VSBfonds Beurs 2015

Emily wilde altijd al mensen helpen om te kunnen vertellen wat ze willen vertellen. Na haar Bachelor Linguistics & Psychology aan University College Utrecht wilde Emily meer leren over dit onderwerp.

Siobhan Burger

MA Museum Studies – New York University – USA – VSBfonds Beurs 2014

Tijdens haar opleiding Algemene Cultuurwetenschappen (BA) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam werd voor Siobhan duidelijk dat de combinatie van creatieve en zakelijke onderdelen haar goed beviel.

Joël Vuik

MMus Gesang – Hochschule für Music und Theater, Hamburg – Duitsland – VSBfonds Beurs 2016

Joël ís een countertenor. Dat is zijn leven. Nadat hij was afgestudeerd aan Codarts vond hij dat hij technisch nog niet ‘goed genoeg’ was. Vanuit Codarts werd echt gestimuleerd om naar het buitenland te gaan voor zijn ontwikkeling.

Copyright 2020 VSBfonds Beurzen | Maliebaan 14 | 3581 CN Utrecht | Tel: (030) 230 33 00 | info@vsbfonds.nl