Voorbeelden bursalen

Door de jaren heen zijn er al vele studenten jou voorgegaan. Lees hier hun ervaringen en bekijk een filmpje over de student en zijn of haar buitenlandse studie.

Tim Zandbergen

MSc International & World History – Dual degree: Columbia University – NY – USA en London School of Economics – UK – VSBfonds Beurs 2013

Tim heeft al jong geleerd dat de wereld zich niet aan hem zal aanpassen, maar dat hij zich aan de wereld zal moeten aanpassen. Met zijn beperking betekent dit dat hij altijd extra hard heeft moeten werken.

Joël Vuik

MMus Gesang – Hochschule für Music und Theater, Hamburg – Duitsland – VSBfonds Beurs 2016

Joël ís een countertenor. Dat is zijn leven. Nadat hij was afgestudeerd aan Codarts vond hij dat hij technisch nog niet ‘goed genoeg’ was. Vanuit Codarts werd echt gestimuleerd om naar het buitenland te gaan voor zijn ontwikkeling.

Isabelle Kniestedt

MSc Digital Games, Game Design & Analysis – University of Malta – Malta – VSBfonds Beurs 2015

Isabelle heeft eerst een Bachelor International Game Architecture & Design gehaald aan NHTV en daarna een Master Animatie aan Avans – Akademie voor Kunst & Vormgeving St Joost. Deze master in Malta voegt iets toe en verbindt deze twee opleidingen.

Bob Vernooij

MSc Conservation Biology – Manchester Metropolitan University – UK – VSBfonds Beurs 2015

Bob weet heel duidelijk wat hij met zijn leven wil doen; het beschermen van de natuur. Na zijn studie dier- en veehouderij aan Hogeschool Inholland wilde hij zijn kennis van de natuur verbreden en zijn idealisme een betere wetenschappelijke onderbouwing geven.

Emily Mens

PgDip/MSc Speech & Language Therapy – Queen Margaret University, Edinburgh – Schotland, UK – VSBfonds Beurs 2015

Emily wilde altijd al mensen helpen om te kunnen vertellen wat ze willen vertellen. Na haar Bachelor Linguistics & Psychology aan University College Utrecht wilde Emily meer leren over dit onderwerp.

Siobhan Burger

MA Museum Studies – New York University – USA – VSBfonds Beurs 2014

Tijdens haar opleiding Algemene Cultuurwetenschappen (BA) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam werd voor Siobhan duidelijk dat de combinatie van creatieve en zakelijke onderdelen haar goed beviel.

 

Copyright 2016 VSBfonds Beurzen | Maliebaan 14 | 3581 CN Utrecht | Tel: (030) 230 33 00 | info@vsbfonds.nl