Aanvragen beurs

Het is momenteel niet mogelijk een aanvraag voor een VSBfonds Beurs te doen. Alle beurzen voor het aankomend studiejaar 2024/2025 zijn al vergeven.

Vanaf begin september 2024 start een nieuwe aanvraagronde voor studenten die na 1 juli 2025 willen starten met een buitenlandse studie (hbo/wo) of andere buitenlandervaring (mbo).

Aanvragen kan tot en met 1 maart 2025.

Vanaf begin september 2024 start een nieuwe aanvraagronde voor studenten die na 1 juli 2025 willen starten met een buitenlandse studie.

VSBfonds heeft een online aanvraagprocedure. Om een aanvraag in te dienen, moet je je eerst eenmalig registreren. Je kan dan een aanvraagformulier openen.

Je hoeft niet alle vragen van het formulier in één keer te beantwoorden. Je kunt tussentijds gegevens opslaan. Je kunt dan uitloggen en later verder gaan door je weer aan te melden met je gebruikersnaam en wachtwoord. Zolang je het formulier niet hebt ingediend, blijft het beschikbaar onder ‘Openstaande aanvraagformulieren’.

Wanneer je het aanvraagformulier indient, wordt het automatisch verzonden aan de contactpersoon van de Nederlandse onderwijsinstelling waar jij afstudeert (onlangs bent afgestudeerd of binnekort gaat afstuderen). Eenmaal ingediend kan je het formulier niet meer veranderen!

De mondelinge selectiefase vindt plaats in maart 2025.

Ga hier naar het online aanvraagformulier.

Copyright 2020 VSBfonds Beurzen | Maliebaan 14 | 3581 CN Utrecht | Tel: (030) 230 33 00 | info@vsbfonds.nl